Dansk bokselegende drak og horede
Livet i - og særligt uden for - bokseringen har været vildt for den i dag 67-årige Tom Bogs. Foto: Colourbox
Bokseren Tom Bogs er i dag hjemmegående pensionist. Nu taler han ud om sin ungdoms vilde erobringer og problemer med alkohol og amfetamin.

Den hyldede eks-bokser Tom Bogs, der i dag er 67-år gammel, fortæller nu åbent om sit liv som boksestjerne. Han har haft brug for at give svar på tiltale omkring blandt andet mistanke om amfetamin- og alkoholmisbrug.

"Jeg holdt op med det (at tage amfetamin red.) efter to kampe. Det var simpelthen for farligt (...) Hold jer fra doping, det er livsfarligt," siger Tom Bogs i dag til B.T. om perioden, hvor bokseren levede det han selv betragter som et "banditliv".

Selvom mesterbokserens liv i perioder har været vildt og festligt, nåede Tom Bogs dog aldrig at få alvorlige problemer med stoffer og alkohol. I dag lever han et fredeligt liv som pensionist sammen med sin kone.

Eks-bokseren står tidligt op og spiser morgenmad med hende, før hun tager på arbejde i fagforeningen 3F.

Tilværelsen som hjemmegående står i skarp kontrast til en ungdom, som ofte var forblændet i stjernestøv. Dengang havde Tom Bogs masser af fans, og blandt dem var de kønne piger ikke få.

Sammen med boksekammeraten Hans Jørgen Jacobsen blev der besøgt rigeligt med soveværelser.

"Vi plejer at joke med, at han har været sammen med 500 kvinder, og jeg har været sammen med 230," siger Tom Bogs til B.T.

Kilde: BT