Kendte som løb med barnepigen
Ethan Hawke med sin tidligere barnepige, nu kone, Ryan Shawhughes. (Foto: Scanpix)
Bubber er med i en eksklusiv klub af kendisser, som også stak af med hjemmets betroede medarbejder.

– Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi set det ske, men det skete, og følelser kan man ikke styre, udtalte tv-værten Bubber, da han skulle prøve at forklare, hvordan han kunne falde for sin (omend tidligere) barnepige.

Men det er langt fra et særsyn, at manden (for det er næsten altid kun manden) falder for barnepigen, aupairpigen eller den den kvinde, som pludselig kommer ind i huset og bor tæt på en.

I Hollywood og omegn er der talrige eksempler på dette. Vi nævner her nogle af de mest celebre af slagsen:

Robin Williams med sin tidligere barnepige, Marsha Garces, og deres datter, Zelda. De gik fra hinanden i 2010 Foto: Scanpix

Robin Williams:

Den muntre skuespiller var gift med Valerie Velardi, og parret hyrede Marsha Garces som barnepige til deres søn. Kort efter blev han skilt fra Valerie og giftede sig året efter med Marsha.

Arnold Schwarzenegger og fruen, Maria Shriver til festivitas i Hollywood. Kort efter gik det galt, da hans mange års udenomsaffære med en tidligere barnepige kom frem. Foto: Scanpix

Arnold Schwarzenegger :

Det trak store overskrifter i 2011, da det blev afsløret, at Arnold Schwarzenegger havde haft en årelang affære med han og fru Maria Shrivers barnepige, Mildred Beana. Skuespilleren havde sågar fået en søn med hende, som han så jævnligt. Konen skred øjeblikkeligt, da det kom frem.

 

Jennifer Garner og Ben Affleck med en af deres døtre i Santa Monica. Foto: Scanpix

Ben Affleck:

Udadtil var det et af Hollywoods mønster-ægteskaber mellem de to superstjerner og kollegaer Ben Affleck og Jennifer Garner. Det blev knap så idyllisk, da det kom frem, at han havde haft en affære med deres døtres barnepige, Christine Ouzounian, og nu er de skilt.

 

Unge og meget smukke: Jude Law og Sienna Miller, men han skulle lige have en affære med barnepigen, og så var det ovre. Foto: Scanpix

Jude Law:

I 2005 var de stjerneparret, som havde alt: Gode karrierer på film og tv, smukke børn og et fantastisk ægteskab. Så kom barnepigen Daisy Wright forbi, og Jude kunne ikke holde snitterne fra den kønne babysitter, og ægteskabet brast året efter. Parret fandt dog sammen igen i 2009, men to år senere var det definitivt forbi.

Glamour og stil: Mick Jagger og Jerry Hall, men det holdt ikke. Foto: Scanpix

Mick Jagger:

Supermodellen Jerry Hall blev gift med Mick Jagger i 1990 på Bali, og hun vidste godt, at han var lidt af en "Rolling Stone", da de selv havde haft en affære tilbage i 1970'erne, hvor de begge ellers havde andre partnere. Sangeren nappede deres barnepige Claire Houseman og havde en affære med hende i et stykke tid. Det overvandt de dog, da det kom frem, men i 1999, hvor endnu en af Jaggers affærer – denne gang med Luciana Gimenez – blev offentligt, da hun fødte Micks syvende barn Lucas Morad Jagger, skred Jerry Hall, som nåede at få fire børn med Mick Jagger.

Ethan Hawke med sin tidligere barnepige, nu kone, Ryan Shawhughes. Scanpix

Ethan Hawke:

Ethan Hawke var gift med underskønne Uma Thurman, men faldt alligevel pladask for parrets barnepige, Ryan Shawhughes, i 2005, og så var det slut. Men ikke mellem Ethan og Ryan, som har været gift lige siden 2008. Parret har fire børn sammen.

 

 

 

 

 

via Listen To News