Bubber afslører: Det er barnepigen
Niels Christian Meyer har fundet sammen med familiens gamle barnepige. (Foto: Scanpix)
Den populære tv-vært løfter sløret for, hvem den nye kvinde er i hans liv.

Bubber sendte chokbølger igennem sin store fanskare og hr og fru Danmark, da han for nyligt fortalte, at han og fru Christina skulle skilles, fordi han havde gjort en anden kvinde gravid.

Nu afslører han over for Ekstra Bladet, hvem den nye elskerinde er. (Se billedet her).

Det sker efter, der online er blevet delt private billeder fra en fødselsdag, som han og Signe, som kvinden hedder, deltog i sammen for et par uger siden.

– Det er ikke fordi, jeg vil holde hende hemmelig. Jeg vil ikke stå der og sige, at det ikke er hende, når billederne nu er derude. Jeg kan bekræfte, at det er hende, at hun hedder Signe, er 41 år, og at hun venter vores fælles barn, siger han til Ekstra Bladet og understreger, at han ikke ønsker at afsløre, hvad Signe hedder til efternavn, hvad hun arbejder med eller lignende.

Den populære tv-vært afslører ligeledes, at hun er kommet meget i hjemmet og været ansat som barnepige for mange år siden. Han fortæller videre, at han nærmest ikke har set hende i 20 år, men da han så hende igen, så skete der noget.

– Men så støder jeg ind i hende i en fase i mit liv, hvor jeg er meget frustreret, og hvor jeg kæmpede med en masse ting, og så skete der altså bare noget. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi set det ske, men det skete, og følelser kan man ikke styre. Men det er klart, at det er ikke en stolt situation, og det gør bare det hele så meget mere turbulent. Men alle mennesker har jo også et behov for at føle sig elsket, understreger han overfor Ekstra Bladet.

 

 

via Listen To News