Kendt tv-kok i smerter efter operation
Jesper Vollmer er gift med Annette Heick og har tidligere været kok hos dronning Margrethe og prins Henrik. Foto: Simon Knudsen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, er blevet opereret i den ene hånd for at få mere førlighed efter en badeulykke i 2015.

Tv-kokken Jesper Vollmer har gennemgået en planlagt operation i sin ene hånd.

Operationen skal give ham mere førlighed i højre hånd efter han i 2015 brækkede nakken under en badeferie i Thailand.

Ifølge Ekstra Bladet var han torsdag gennem en to timer lang operation. Det var meningen, at han skulle hjem efter operationen, men fredag formiddag døjer han med smerter og er fortsat indlagt:

- Min hånd føltes som en overfyldt vandballon efter operationen på grund af gipsen, og det gjorde virkelig bare nas, så jeg havde en rigtig hård og smertefuld dag i går, fortæller Jesper Vollmer til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at læger har tilset hånden, og at tommelfingeren nu sidder i en bedre position, og at smerterne er aftagende.

- Ifølge lægerne skal jeg bare have ro, ro og ro, og så skal jeg gå til noget genoptræning i Hornbæk.

Armen er lagt i gips, og efter ti dage bliver den taget af. Jesper Vollmer får i stedet lagt en skinne på.

Inden operationen fortalte han, at hånden og håndleddet skulle åbnes fire forskellige steder, hvorefter sener og muskler skulle flyttes fra fungerende fingre, så han igen kan åbne, bukke og strække tommelfingeren.