Kendt TV 2-vært i "brøler": Jeg er flov - frygter for mit job
Tv-vært Peter Ingemann. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix/arkiv
Tv-værten Peter Ingemann har gjort sig upopulær efter at have klasket en kvinde i bagdelen under en løbetur.

Den populære tv-vært Peter Ingemann, der er kendt fra ’Hammerslag’ og som nu slår sine folder i TV 2-programmmet ’Størst’, er havnet i en sand shitstorm.

På det sociale medie Instagram har han lagt et billede op af sin flade hånd. En hånd han forleden brugte til at klaske en kvinde med i bagdelen under en løbetur i Skagen. Billedet er ledsaget af en tekst, hvori han undskylder for sin ugerning.

Opslaget har siden hen affødt negative reaktioner fra folk, der har svært ved at forstå, at tv-værten kunne finde på at slå en kvinde i bagdelen, så hun skreg.

Peter Ingemann skriver i opslaget - med et glimt i øjet, at han frygter for sin jobsituation efter klasket. 

"Tak for alt og de seere der gad se med. På mandag er jeg uden arbejde tror jeg. Det kan ikke undskyldes. Jeg er flov". 

Godt et døgn efter forklarer den ellers så populære journalist til BT, hvad der er op og ned i historien.

- Det var altså bare min kone, og jeg kunne simpelthen ikke lade være, når hun har så indbydende en bagdel. Jeg troede, at folk godt kunne forstå joken, men der skal åbenbart stå 'Dette Er En Joke,' før folk ved, at de ikke skal tage det så seriøst, siger Peter Ingemann til BT.

Han afviser at have gjort grin med fænomenet og kampagnen #metoo, der handler om modstanden mod sexchikane af særligt kvinder.

Sidste år lavede Det Nationale Forskningscenter for Avisen.dk en undersøgelse om sexchikane på arbejdspladser. I undersøgelsen svarede 3,7 procent af de adspurgte, at de havde været udsat for sexchikane inden for de seneste 12 måneder.

Læs mere om undersøgelsen her. Blandt andet om hvilke jobgrupper, hvor flest og færrest har været udsat for sexchikane.

Se Peter Ingemanns opslag her:

Foto: Instagram