Kendt ridepige dropper kejsersnit
Det bliver en naturlig fødsel, hvis alt går vel. Tina Lund har droppet et planlagt kejsersnit. Hun kan føde når som helst. Foto: TV 2 / DANMARK
Egentlig skulle Tina Lund have haft kejsersnit i går, men ridepigen har ombestemt sig.

Tina Lund kunne have stået med sin lille baby i armene i dag, men i stedet dukkede ridepigen op ved modeugen til smykkedesigneren Mai Manniches show i Nikolaj Kirken i København.

- Jeg var egentlig sat til at få foretaget et kejsersnit i går, men jeg har besluttet mig for, at jeg vil prøve at føde naturligt, siger Tina Lund.

- De fleste kvindelige ryttere får kejsersnit, fordi vi har trænet nogle muskler, der kan gøre det svært at føde naturligt.

- Men jeg vil altså prøve, for det er jo bedst for barnet, siger Tina Lund.

Ved sin side havde hun sin mand, den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, og han har prøvet at blande sig uden om konens beslutning.

- Han har sagt, at jeg skal gøre det, jeg synes er bedst, men det er jo svært at vide, når jeg ikke har prøvet det før, siger Tina Lund.

Selvom hun takkede nej til kejsersnittet i denne omgang, så kan det komme på tale, hvis der opstår problemer, når fødslen går i gang.

Men lige nu kan hun kun tænke på, hvor dejligt det bliver, når den lille ny ser dagens lys.

- Jeg har så meget vand i kroppen, at jeg ikke engang kan have min vielsesring på. Så jeg glæder mig meget, til det snart er overstået, siger hun.