Kendt erhvervsboss siger undskyld til tidligere ansatte: "Jeg gjorde det ikke af ondskab"
- Jeg stadig huske, hvordan det var at ligge i mudderet, siger Martin Thorborg. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix Arkiv
Den danske iværksætter og tidligere ejer af Jubii, Martin Thorborg undskylder sin opførsel over for sine tidligere medarbejdere. - Jeg gjorde det ikke af ondskab, siger han.

Den kendte iværksætter og erhvervschef Martin Thorborg har mange succeser på CV’et, men også fiaskoer som at gå nedenom og hjem med en virksomhed.

Fejlene har han lært af, fortæller han i dagens Berlingske.

- Jeg gik konkurs, fordi jeg troede, jeg var Guds gave til menneskeheden. Det gik godt med forretningen, og jeg tjente gode penge. Men så gik det galt, og jeg måtte fyre medarbejdere. Min kæreste skred, fordi jeg var selvoptaget, og selv om jeg ikke forstod det dengang, så gør jeg det nu.

- Der var så meget skam forbundet med den oplevelse, så da det igen begyndte at gå godt, kunne jeg stadig huske, hvordan det var at ligge i mudderet. Jeg er ikke ydmyg, men jeg har en ydmyg tilgang, når det kommer til succes, siger han.

Martin Thorborg står bag virksomheder som søgeportalen Jubii, SpamFighter, Amino, Ageras og senest Dinero Regnskabsprogram, som han i dag er administrerende direktør for.

Og der er nogle folk, som fortjener en undskyldning.

- Mine tidligere medarbejdere, som jeg har kørt ned. Jeg gjorde det ikke af ondskab eller grådighed, men fordi jeg var uvidende. De fulgte mig i tykt og tyndt, men jeg motiverede dem så meget, at de til sidst ikke havde mere energi. Dem vil jeg gerne sige undskyld til, siger han til Berlingske.

Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix Arkiv

via Listen To News