Kendt DR-vært afslører: Fandt min kæreste på dating-app
Abdel Aziz Mahmoud (th) og Andreas Gylling Æbelø fandt hinanden på appen Grindr. Foto: Søren Bidstrup og Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix (arkiv)
Appen Grindr førte Abdel Aziz Mahmoud og Andreas Gylling Æbelø sammen.

Lange blikke på en københavnsk cykelsti blev til korte beskeder på en dating-app, og siden hen til en fælles lejlighed på Vesterbro i København.

Det fortæller den homoseksuelle Abdel Aziz Mahmoud ifølge BT til Billed Bladet.

Abdel Aziz Mahmoud fortalte for ni år siden sin familie om sin seksualitet, men det var først i 2016, han offentligt turde fortælle, at han lever i et forhold med Aids-Fondets direktør Andreas Gylling Æbelø.

Abdel Aziz Mahmoud har tidligere fortalt, at første gang Andreas Gylling Æbelø fangede hans interesse var på en cykelsti på Nørrebro i København.

Her passerede de i hver sin retning og forsvandt fra hinanden med lange blikke. Nu fortæller den DR 2-aktuelle vært til Billed Bladet, at han siden fandt Andreas Gylling Æbelø på datingappen Grindr, hvor homosekseulle skaber kontakt.

- Da billedet af Andreas poppede op, tænkte jeg, at det var ham på cyklen, og så kontaktede jeg ham. Vi skrev sammen i lang tid, før vi tog på en date, som jeg arrangerede, og resten er historie, som man siger, fortæller fra Abdel Aziz Mahmoud.

Det er nu seks år siden og 34-årige Abdel Aziz Mahmoud og 38-årige Andreas Gylling Æbelø bor nu sammen i en lejlighed på Vesterbro.