Kendt dj jagtet af skør kvinde med hånddukke
Kendis-dj'en Jean Von Baden blev forfulgt af en sindsforvirret kvinde med en hånddukke Foto: WikiMedia Commons, User: "Kimbar"
Dj'en Jean von Baden har oplevet lidt af hvert til fester i København. En gal kvindelig stalker er blandt de mere ubehagelige oplevelser.

Det er ikke nemt, at være en som alle kender - eller føler, de kender.

Københavner-dj'en Jean Von Baden oplevede skyggesiden af kendislivet, da en spøjs og forhutlet kvinde gennem længere tid dukkede op til hans spillejob og stirrede på ham, skriver Ekstra Bladet. Det kulminerede en aften på den daværende natklub KAT.

"Så ser jeg, at stalkertøsen står i hjørnet og ser meget harm ud. Jeg råsnaver min kæreste, så jeg ved, at hun kan se det og håber på, at det vil få budskabet igennem," siger Jean von Baden til ekstrabladet.dk.

Budskabet lader dog ikke til at nå kvinden, der ser ud som om, hun har til hensigt at gøre noget. Jean von Baden forsøger at forlade festen via en bagudgang sammen med sin kæreste, men kvinden afskærer dem og trækker en hvid hånddukke med øjne og mund ud af sin jakke.

"Og så siger hun: 'Hvis ikke du vil tale med mig, vil du så tale med denne her?' og så griber hun ud efter mig. Jeg når at undgå hende og løber mod bagtrappen og ned, men hun når os på gaden, og vi må skubbe hende hårdt ud af taxaen, mens hånddukken vifter rundt inde i bilen, og hun hvæser mærkelige gloser om samtaler og diverse, fortæller Jean von Baden til Ekstra Bladet.

Episoden skræmte ham, og han måtte efterfølgede advare kærester om at være på vagt.

"Det er det uvisse - hvem er det, der pludselig stikker en kniv i én eller skubber en ud foran et tog. Der er altid en risiko, specielt når man er en semipublic person, siger Jean von Baden til Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet