Kendis-koks restaurant politianmeldt

Meyers Køkken og Deli har så meget rod i køkkenet, at restauranten i kælderen af Magasin i København er blevet politianmeldt.
Det var blandt andet opbevaringen af kylling, der var grunden til den ultra sure smiley, som Claus Meyers Køkken og Deli måtte tage i mod efter Fødevarestyrelsens besøg.
Det var blandt andet opbevaringen af kylling, der var grunden til den ultra sure smiley, som Claus Meyers Køkken og Deli måtte tage i mod efter Fødevarestyrelsens besøg. Foto: Colourbox

En overordentlig sur smiley og en politianmeldelse var, hvad kendis-kokken Claus Meyers deli fik ud af et besøg fra Fødevarestyrelsen for tre dage siden. Det skriver ekstrabladet.dk.

Køkkenet i Meyers Køkken og Deli under Magasin i København var nemlig fyldt med klamt kød.

Kylling, fiskefrikadeller og forstegte hakkebøffer lå og flød ved alt for høje temperaturer. Kølemontrene var den også gal med, her var for varmt.

Men det er ikke enden på den pinlige og sundhedsfarlige affære.

Rengøringen haltede, og der var beskidt både bag ovnen, ved køleskabet og bag fryseren. Også udluftningsfiltre og emhætte manglede at blive gjort rene.

Og Meyers medarbejdere havde stillet beskidte grøntsagskasser oven på rene dåser. Og den vask, hvor grøntsagerne skulle skylles i, var helt fyldt med gammel opvask. Restauranten forklarede lige præcis det problem med, at der havde været strømbrud dagen før, så de ikke havde kunne vaske deres beskidte service.

Selvom navnet på deli'en lyder af, at det er Meyer, der må tage i mod den sure smiley, er det Tage Nielsen, der er direktør i Claus Meyer Holding. Det er ham, der har ansvaret, siger han.

"Selve driften er ikke Claus Meyers ansvar, men mit. At vi får en sur smiley er helt uacceptabelt, og det er simpelthen ikke godt nok," fortæller Tage Nielsen til ekstrabladet.dk.

Han forsikrer, at rutinerne i alle restauranter vil blive lavet om, så noget lignende ikke sker.

Kilde: ekstrabladet.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.