Kendis-kæreste er klar til mere nøgenhed
Jessica Biel har i flere år været sammen med stjernen Justin Timberlake. Foto: Maggie Jumps, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Trods nøgenflop er skuespillerinden Jessica Biel klar til flere scener uden tøj i fremtiden.

Hvis det står til Jessica Biel, kan biografgængere godt begynde at glæde sig til igen at se Valentine's Day-stjernen uden tøj på.

Biel afviser nemlig ikke, at fansene af den veldrejede skuespillerinde i fremtiden igen kan komme til at opleve den smukke brunette afklædt på det store lærred.

Sidste gang, Jessica Biel optrådte nøgen, var i rollen som eksotisk danser i dramaet Powder Blue fra 2009 - en film som floppede totalt og røg direkte på dvd.

Nøgenscenerne fra filmen endte på YouTube, men det har altså ikke afskrækket skuespillerinden fra i fremtiden at smide tøjet på film.

- Powder Blue var meget mere end at se mig smide tøjet. Hvis det er en god film, og det giver mening for karakteren, så har jeg ikke noget imod at optræde nøgen, siger Jessica Biel til den engelske avis The Sun.

Men det afhænger af, om nøgenscenerne passer ind i filmen. Man skal ikke være nøgen for nøgenhedens skyld, mener skuespillerinden.

- Man vil bare gerne lave noget, hvor nøgenheden ikke overskygger historien og resten af ens arbejde i filmen, siger hun.

Jessica Biel kan opleves i genindspilningen af Total Remake, som har premiere 9. august.