Kendis-frisør afslører: Derfor vil jeg ikke på pension
Tage Frandsen kan se tilbage på 56 år på arbejdsmarkedet. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det kan godt være, at den snart 71-årige frisør Tage Frandsen stopper i 2021. Men det er ikke sikkert, siger han.

Kendisfrisøren Tage Frandsen er et par måneder fra de 71 år, men har endnu ikke lagt saksen. Faktisk kan der sagtens gå mange år før han stopper helt og forlader salonen på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg.

Det siger han i et interview med Berlingske.

Trods to diskusprolapser, støttestrømpe på det højre ben, en åreforkalkning og en efterfølgende fejloperation, er der ingen konkrete planer om at stoppe.

- Jeg kan ikke sige, hvornår jeg stopper. Min kæreste stopper i 2021, for der har han været i SAS i 50 år. Det kan være, at jeg også skal stoppe der. Men det er ikke sikkert, siger Tage Frandsen til avisen, og tilføjer at han måske skal nøjes med at arbejde et par gange om ugen til den tid.

Tage, en prototype

Ifølge Berlingske er Tage Frandsen prototypen på fremtidens senior på arbejdsmarkedet.

Der vil for nogle arbejdsgrupper vente slidte kroppe, men også en intakt åndsfriskhed. For vi lever længere, og vi er friskere i langt flere år end tidligere. Og nogle vil vælge at arbejde længere af lyst, andre af nød, skriver avisen.

- Jeg fortsætter, fordi jeg har lyst til det. Jeg elsker mit arbejde. Jeg arbejder tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Men hvis en af de kunder, jeg har klippet i 37 år, spørger, om jeg kan en onsdag, så gør jeg det. Det betyder ingenting, siger Tage Frandsen.

Tage Frandsen kan se tilbage på 56 år på arbejdsmarkedet. Han kom i lære som 14-årig, og i 1992 åbnede han salonen på H.C. Ørsteds Vej. Den blev solgt for to år siden med en betingelse om, at Tage Frandsen kunne blive, så længe han ønsker.

via Listen To News