Keld og Hilda scorer på salg af lejlighed
Hilda og Keld Heick har solgt lejligheden i Skodsborg. (Foto: Foto: Simon Læssøe/Scanpix/arkiv)
Der gik kun en måned, så var Dansk Top-parret Hilda og Keld Heicks lejlighed i Skodsborg solgt.

Det gik hurtigt for musiker-parret Keld og Hilda Heick med at få solgt lejligheden i Skodsborg.

Den nåede kun et være på markedet i godt en måned, så havde den nye ejer sat sin underskrift på handlen. Og der blev ikke forhandlet om prisen, skriver Boliga.

Ifølge ejendomsmæglerfirmaet Home Holte, der havde boligen til salg, var der flere interesserede købere, inden salget var en realitet i slutningen af november.

Dermed ligger den endelige salgspris på lige under fire millioner kroner for boligen, der ligger på tredje sal i Skodsborgparken nord for København.

Salget indbringer Keld og Hilda Heick en lille fortjeneste. I 2012 gav de selv 3,2 millioner kroner for den 82 kvadratmeter store lejlighed.


Foto: Home Holte

Nordsjællands liebhaveri

De nye ejere kan se frem til at rykke ind på en fuldstændig indflytningsklar adresse.

Ifølge ejendomsmæglerens salgsopstilling fremstår den nu tidligere Heick'ske residens med glatte hvide vægge, sildebensparket-gulve og et nyt køkken med grebsfri elementer og induktionskogeplader, oplyser Boliga.

Det er dog ikke bare boligkvadratmeterne, som ægteparret Heick nu siger farvel til. Adressen er nemlig også forsynet med udsigt over Øresund.


Foto: Home Holte

 

Flere siger farvel til Skodsborg

Keld og Hilda Heick er ikke de eneste kendisser, der har valgt at søge væk fra den lille kystby mellem Klampenborg og Vedbæk i Nordsjælland.


Mette og Brian Laudrup er også på boligmarkedet med en bolig i Skodsborg. Foto: Claus Fisker/Scanpix/arkiv

Også Brian Laudrup og fruen Mette leder nemlig efter en køber til deres Strandvejs-villa i Skodsborg. Den er udbudt til 11,8 millioner kroner.

For det beløb kan en køber se frem til en bolig på 156 kvadratmeter, der blandt andet indeholder en lys opholdsstue med pejs, træterrasse med panoramaudsigt til Øresund, en glas-udestue og en grund på cirka 2000 kvadratmeter.

Her kan du se fodboldlegendens hus i Skodsborg

via Listen To News