Katie Holmes vil ændre datters navn
Hvad skal Suri Cruise nu hedde? Amerikanske Now Magazine mener, at Katie Holmes planlægger et navneskift til 'Scout Cruise Holmes'. Foto: Colourbox
Efter bruddet med Tom Cruise er Katie Holmes gået i en sand frigørelsesrus. Nu truer hun med at ændre navnet på parrets datter.

'TOMKAT-skilsmissen', som de amerikanske medier har døbt bruddet mellem Katie Holmes og Tom Cruise, tager nu endnu en dramatisk drejning.

Det er det amerikanske Now Magazine, der kan berette om, at Katie Holmes nu overvejer et navneskift til datteren Suri Cruise.

Efter mandagens lynaftale i skilsmissen mellem Tom Cruise og Katie Holmes har sidstnævnte haft travlt med at frigøre sig fra sin kommende eksmand.

Hun har blandt andet konverteret fra den nyreligiøse bevægelse Scientology tilbage til sine katolske rødder. Noget som tolkes af de amerikanske medier, som et forsøg på at beskytte datteren.

Nu tager Dawsons Creek-sjernen endnu et skridt i den retning ved at overveje et navneskift af hendes 6-årige datters for- og efternavn.

- Hun har fortalt venner, at hun vil ændre Cruise til et mellemnavn og istedet give datteren hendes eget efternavn, Holmes, fortæller en kilde til Now Magazine.

Faktisk har Katie Holmes allerede givet datteren et nyt kælenavn.

- Hun hader navnet Suri, så hun har givet hende et kælenavn fra bogen 'To Kill A Mockingbird', fortæller kilden.

Bogen er udgivet på dansk som 'Dræb ikke en sangfugl'. Hovedpersonen i bogen hedder 'Scout', der altså ifølge kilden, skulle være Suris nye navn.

Kilde: Now Magazine