Kardashians eks slipper for narkotiltale

Den tidligere NBA-profil Lamar Odom slipper for at skulle i retten, efter at hans brug af kokain sendte ham i koma.
Lamar Odoms stærke fysik, der stammer fra en fortid som professionel atlet, kan være en af årsagerne til, at han er i bedring så hurtigt.
Lamar Odoms stærke fysik, der stammer fra en fortid som professionel atlet, kan være en af årsagerne til, at han er i bedring så hurtigt. Foto: Jae C. Hong/AP

Lamar Odom har været et fast navn i sladderspalterne, efter at den tidligere NBA-stjerne endte i et koma, fordi han havde taget kokain på et bordel sidste år.

Der er dog lys i mørket for Odom, der har kæmpet med skader på krop og hjerne efter kollapset. Han slipper nemlig for at blive tiltalt for narkobesiddelse i Nye County i Nevada, hvor bordellet ligger. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den tidligere atlet, der er separeret fra realitystjernen Khloe Kardashian, havde nedbrudt kokain i blodet, men intet i sin varetægt, og politiet har derfor ikke været i stand til at fastslå, hvor han indtog stoffet.

- Det er usandsynligt, at det kan blive fastslået uden for enhver tvivl, at han indtog eller var påvirket af stoffet, mens han var inden for grænserne af Nye County, siger den offentlige anklager i distriktet, Angela Bello.

Kokain var ikke den eneste stimulans, som Odom havde gjort brug af. Ifølge underholdningsmediet E! havde den tidligere stjerne for Los Angeles Lakers også gjort brug af et urtemiddel til at styrke potensen med.

Nu hvor en retssag ikke bliver aktuelt, kan Lamar Odom koncentrere sig hundrede procent om at komme på benene igen, hvilket ifølge konen Khloe Kardashian allerede går godt. Parret var separerede inden episoden, men skilsmissen er indtil videre blevet droppet på grund af Odoms tilstand.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.