Kanye klar med dato og trackliste til Swish
Kanye er notorisk kendt for at have høje tanker om sig selv, men han har også noget at have det i. Han har modtaget 21 Grammy-priser og har solgt mere end 32 millioner album på verdensplan. Foto: Julio Cortez/AP
Kanye West har netop uploadet et billede med en liste over sangene på hans kommende album Swish, der udkommer den 11. februar.

Kanye West er endelig blevet færdig med hans længe ventede album "Swish", og han har netop lagt et billede op på Twitter med titlerne på de 10 sange, der kommer til at være på pladen.

Det er et billede af en linjeret blok med Kanyes egen håndskrift, som bliver brugt til at lancere nyheden, og ifølge Complex Magazine bliver albummet tilgængeligt den 11. februar.

Kanye West, der ikke er tilhænger af falsk beskedenhed, har tidligere sammenlignet sig selv med Beethoven, Michael Jackson, Pablo Picasso og Jesus, og han gør heller ikke meget for at nedtone forventningerne til "Swish".

- Er så glad for at have færdiggjort det bedste album nogensinde, skriver rapperen med det store ego på sin Twitter-profil, hvor han har 17,5 millioner følgere.

Der er dog allerede andre detaljer i omløb om albummet, og det er derfor allerede kendt, at Kendrick Lamar, Ty Dolla Sign og Sia alle har sat deres aftryk på Kanyes syvende studiealbum.

Kanye fortalte sidste år, at albummet ville blive mere positivt end hans seneste album "Yeezus".

- Det er musik, man kan lytte til, når man griller, og som bare føles godt. Mit sidste album var protestmusik. Jeg havde det sådan: "Jeg tager min bold og går hjem". Dette album omfavner musikken, omfavner glæden ved at være til tjeneste for folket, sagde Kanye i et radiointerview ifølge The Av Club.

Du kan se Kanyes håndskrevne trackliste her: https://twitter.com/kanyewest/status/691489910293991424

/ritzau/FOKUS