Kandis-Johnnys stalker slår til igen
Også Johnny Hansens familie bliver plaget af kvinden, som selv nægter, at hun chikanerer familien. Foto: presse
Den 49-årige Belinda Jensen fik et polititilhold for to måneder siden, men har nu tilsyneladende overtrådt forbuddet. Selv nægter hun alt.

Selvom Kandis-Johnny har meldt sin plageånd til politiet, fortsætter en 49-årig kvinde tilsyneladende med at chikanere ham.

Ifølge Johnny Hansen er han og hans familie gennem mere end to år blevet chikaneret af kvinden ved navn Belinda Jensen. I februar blev det for meget, og Kandis-Johnny meldte hende til politiet, skriver BT.

Det gav hende et polititilhold, som hun nu angiveligt allerede har overtrådt. Hun kan derfor forvente en bøde på 3.600 kroner, fortæller hun selv til BT.

- Politiet har været forbi og fortalt, at Johnny Hansen har fået endnu et brev, som skulle være fra mig. De sender mig en bøde på 3.600 kroner, som jeg vil modtage snart. Men jeg har ikke sendt noget brev, jeg kender ikke engang hans adresse, siger Belinda Jensen ifølge BT.

Hun har hele tiden nægtet at have chikaneret Johnny Hansen og nægter derfor også at betale bøden.

- Jeg vil ikke betale den bøde. Jeg har kontaktet en advokat, for det kan simpelthen ikke være meningen, siger hun ifølge BT.

Spørger man Johnny Hansen, har Belinda Jensen dog både sendt vrede breve og Facebook-beskeder til ham siden starten af 2010. Chikanen begyndte kort tid efter, at kandis-Johnny offentliggjorde sit forhold til kæresten Gitte Mortensen.

Stalking er betegnelsen for en sygelig adfærd af en person, som konstant forfølger og chikanerer en anden.

Kilde: bt.dk