Kandis-Johnny: Min kæreste er gravid
Dansktop-bandet Kandis er et af de bedst sælgende og mest spillede danske musiknavne. Foto: pr-foto
Nye tider er på vej for dansktop-stjernen Johnny Hansen, forsanger i bandet Kandis. Han skal have barn til foråret.

For tre år siden blev dansktop-sanger Johnny Hansens familie ramt af en mørk sky, da konen Helle Bekhøj begik selvmord. Hele landet følte dengang med familien Hansen. Men endelig er der lysere tider på vej for familien.

Johnny Hansen og hans kæreste, den tidligere social- og sundhedsassistent Gitte Mortensen, som bor sammen i et parcelhus i Thy, skal nemlig have et barn. Det skriver Se og Hør ifølge B.T..

Over for avisen bekræfter dansktopsangeren, at kæresten Gitte er sat til at føde midt i maj.

"Ja, det er rigtigt. Vi er meget glade. Det bliver en dreng, så det er fantastisk. Jeg har jo i forvejen to piger, og selv om det er skønt, så er det altid sjovt med en helt ny af slagsen," siger Johnny Hansen til B.T..

Den glade nyhed får også smilet frem hos sangerens to døtre fra det første ægteskab.

"Mine piger er også utrolig glade. Vi fortalte dem det før jul, og så valgte vi at sige det til vennerne nytårsaften," siger han og påpeger, at graviditeten er planlagt.

Parret skal have barnet på et tidspunkt, hvor ingen af dem længere er helt unge, men det gør på ingen måder glæden nmindre.

"Jeg er så glad for, at Gitte også får den oplevelse at blive forældre. Det er det største, man kan opleve, og vi glæder os meget," siger Johnny Hansen til avisen.

Den glade popsanger understreger, at han denne gang føler sig både mere moden og parat til en lille unge i huset.

Kilde: B.T.