Kæmpe afklapsning af de danske håndboldmestre i Randers
Randers tog en sejr på 29-23 over mestrene fra Nykøbing Falster i kvindernes bedste håndboldliga.

Onsdag tog Randers HK imod Nykøbing Falster Håndbold (NFH) i HTH Go Ligaen, og de forsvarende mestre blev sendt hjem til Falster med et 23-29 nederlag.

Det er det andet nederlag til NFH i sæsonen.

Randers gjorde ikke mange ting forkert i første halvleg, og ført an af en velspillende playmaker i Maria Fisker, kunne hjemmeholdet gå til pause med en 16-8 føring.

Tidligere på onsdagen forlængede Fisker sin aftale med Randers i tre år.

Også Camilla Dalby satte sit aftryk på første halvleg, da hun stod for fem scoringer. Hun blev noteret for ti scoringer i kampen.

I anden halvleg blev Randers ved med at trække fra NFH. Camilla Juncker stod en flot kamp i Randers-målet, og gjorde det svært for NFH. Juncker sluttede kampen med en redningsprocent på 42.

På trods af fem scoringer på stribe fra NFH mod kampens slutning, så endte kampen med en sejr til Randers.

Randers ligger nummer fire i ligaen med seks point, mens NFH ligger nummer fem og har ligeledes seks point.

I Holstebro var Odense Håndbold på besøg hos TTH Holstebro. Det blev en kamp, der fik fynboerne tilbage på sporet i ligaen med en 29-23 sejr efter at have tabt de seneste tre kampe i ligaen.

Odense tog føringen fra start, og bortset fra ved stillingen 3-3, så gav fynboerne den ikke fra sig igen. Første halvleg sluttede 13-10 til Jan Pytlicks tropper.

I anden halvleg brændte Odense-spillerne mange chancer, men de kunne være glade for, at de havde målvogteren Althea Rheinhardt, der diskede op med flere vigtige redninger og holdt Odense inde i kampen.

Forspringet var dog ved at blive sat over styr ved stillingen 18-20, men så fik den tidligere landsholdstræner Jan Pytlick lavet nogle justeringer.

Med otte mål mod et enkelt mål fra vestjyderne i kampens sidste minutter, blev sejren på 29-23 en realitet.

TTH kunne have taget førstepladsen med en sejr, men må i stedet tage til takke med tredjepladsen og seks point på kontoen. Odense rykker op som nummer otte med fire point.

I onsdagens tredje kamp i den bedste række tog FC Midtjylland imod Ringkøbing. Hjemmeholdet tog en sejr på 34-29 i lokalopgøret, og det sender dem op på førstepladsen med otte point.

Ringkøbing ligger nummer ni med tre point.

/ritzau/