Juventus smider point og lukker Napoli ind i titelkamp
Juventus-angriberen Paulo Dybala havde det meget svært ude mod Spal. Foto: Miguel Medina/AFP
Bundholdet Spal kæmpede heroisk og spillede 0-0 på hjemmebane mod Juventus i den italienske Serie A.

Juventus har i de seneste uger taget en solid føring i den italienske Serie A, mens forfølgerne fra Napoli i to kampe i træk har mistet point i titelkampen.

Men lørdag var det Juventus, som smed dyrebare point, da mesterholdet ikke magtede at vinde på udebane over Spal. Kampen endte 0-0.

Med pointtabet blev Torino-klubbens stime på 12 ligasejre i træk stoppet. Siden 9. december er det blevet til lutter sejre for Juventus, som ikke har lukket et mål ind i de seneste ti ligakampe.

Juventus havde bolden i to tredjedele af tiden, men spillerne formåede ikke at få noget ud af overtaget.

Et frispark fra angriberen Paulo Dybala var noget af det farligste, udeholdet kunne byde på.

Men ellers var det en idéforladt præstation af Juventus, som spillede med lidt for stor tålmodighed.

I anden halvleg blev Spal ved med at stå godt defensivt, og Juventus havde store problemer med at komme frem til chancer.

Hjemmeholdets spillere kæmpede heroisk for alle bolde, mens Juventus slet ikke havde energi eller kreativitet til at få scoret denne lørdag aften.

Juventus fører Serie A med 75 point efter 29 kampe, mens Napoli har 70 point efter 28 kampe.

Spal er placeret lige over nedrykningsstregen med 25 point efter 29 kampe. Crotone under stregen har 24 point efter 27 kampe.

Tidligere lørdag tabte Udinese skuffende med 1-2 på hjemmebane til Sassuolo. Landsholdsbacken Jens Stryger Larsen spillede hele kampen for Udinese.

/ritzau/