Justin Bieber giver fotograf skyld for bilræs
- Det var ikke min skyld, påstår den unge teenagestjerne nu. Foto: Scanpix, AFP, Gabriel Bouys
Teenagesensationen har fået nok af en fotograf, der forfulgte ham på en motorvej og går nu rettens vej.

Superstjernen Justin Bieber hævder, at det var fotografers forfølgelse, der var årsag til, at han kørte alt for stærkt på en motorvej i Los Angeles fredag. Biebers rasende flugtforsøg koster popidolet en bøde fra trafikpolitiet i den californiske storby.

Hitsangeren kørte over 128 kilometer i timen i sin Fisker Karma-sportsvogn, da politiet snuppede ham på motorvej 101, skriver torontosun.com.

Biebers talsmand, Scooter Braun, forklarer, at stjernen kørte stærkt, fordi han forsøgte at ryste nogle paparazzofotografer af sig.

Episoden har fået den 18-årige stjerne til at indgive en klage over en af fotograferne til de juridiske myndigheder.

Det var andre billister på motorvejen, der havde alarmeret politiet om ræset. I alt 10 personer havde anmeldt Baby-sangerens kørsel.

Myndighederne i Californien undersøger nu, om Bieber ganske rigtigt blev forfulgt af fotografer, der skabte en farlig situation i trafikken.

Det er anden gang på kort tid, at Bieber er i myndighedernes søgelys på grund af sammenstød med fotografer.

Popstjernen blev for nylig også anklaget for vold mod en paparazzo. Fotografen meldte Bieber til politiet efter et sammenstød mellem de to på parkeringspladsen ved et shoppingcenter.

Stjernen bliver anklaget for at have slået fotografen, da han ville tage billeder af Bieber og kæresten, Selena Gomez, i maj.

Efter hændelsen klagede fotografen over smerter og måtte en tur på hospitalet. Her blev han dog hurtigt behandlet og udskrevet ifølge hospitalet.

Fotografen kontaktede politiet med det samme, da det fysiske sammenstød fandt sted, men da politiet kom frem, var Gomez og Bieber væk.