Jonatan Spang har fået nyt job: Det skal han lave
Foruden en række standup-shows er komiker Jonatan Spang også kendt for sin rolle som Nikolai i filmene "Alle for en", "Alle for to" og "Alle for tre" fra henholdsvis 2011, 2013 og 2017. (Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix)
Den danske komiker slutter sig til holdet af kendte, der skal lave podcast for streamingtjenesten Podimo.

Han er kendt for at lave standup og som vært på det succesfulde satireprogram "Tæt på sandheden" på DR2 - og nu kaster komiker Jonatan Spang sig over radiomediet.

Han slutter sig nemlig til holdet af kendte danskere, der skal lave podcast til den nye streamingtjeneste Podimo, hvor blandt andre komiker Casper Christensen, radioduoen Third Ear samt forfatter og filminstruktør Hella Joof også har takket ja til at få deres egne podcastserier.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Hos Podimo vil 41-årige Jonatan Spang sammen med kollegaen Ane Høgsberg genoplive parrets populære podcast "Voksenvenner", hvor de to komikere mødes og diskuterer emner, som har optaget dem hver især i ugens løb.

- Podimo skal være hjemmebane for nogle af de bedste podcasts i Danmark. Derfor går vi efter nogle af landets mest interessante værter. Værter, der på hver deres facon kan underholde, inspirere og overraske lytterne i både store og små fællesskaber, siger indholdsdirektør Nikolaj Koppel i pressemeddelelsen.

Jonatan Spangs makker, 31-årige Ane Høgsberg, er blandt andet kendt for sit standup-show "Døden har en årsag", ligesom hun i 2017 deltog i "Vild med dans".

Podcasttjenesten Podimo går i luften den 17. september.

/ritzau/

Af Kristine Dam Johansen, Ritzau FOKUS
via Listen To News