John Terry stopper i Chelsea til sommer
Anfører John Terry skifter til sommer til en udenlandsk klub efter mere end 17 år på førsteholdet i Chelsea.

Forsvarsgeneralen John Terry er i gang med sit sidste forår som Chelsea-spiller.

Når kontrakten udløber efter sæsonen, skal Chelsea-anføreren ud og finde en ny klub, da klubben ikke ønsker at forlænge kontrakten med Terry.

Det har han selv annonceret efter søndagens 5-1-sejr i FA Cuppen over Milton Keynes Dons.

- Vi snakkede om det i sidste uge inden kampen mod Arsenal, og kontrakten bliver ikke forlænget, siger John Terry ifølge AFP.

På trods af den fremskredne fodboldalder vil John Terry ikke indstille karrieren, men han slår fast, at hans kommende arbejdsgiver ikke kommer til at være på engelsk jord.

- Det bliver ikke nogen eventyrslutning. Jeg har ikke tænkt mig at slutte karrieren i Chelsea, siger John Terry.

John Terry debuterede for Chelsea i 1998, og han har bortset fra et lejeophold hos Nottingham Forest spillet hele seniorkarrieren hos Chelsea efter at være skiftet fra West Ham som ungdomsspiller.

I alt har John Terry spillet næsten 700 kampe af betydning for Chelseas førstehold, og han har været med til at vinde Premier League fire gange, og i 2012 hjemførte han klubbens første Champions League-trofæ.

Den Chelsea-ejede forsvarsspiller Andreas Christensen er en af dem, som kan få gavn af anførerens skifte. Aktuelt er han dog udlejet til Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen.

/ritzau/