Joan Ørting afslører: Jeg vil være med i "Gift ved første blik"
Joan Ørting havde en mindre rolle i filmen "Smukke dreng" og var vært på undervisnings-dvd'en "Sex-akademiet". Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv
Joan Ørting mener ikke, at folkene bag "Gift ved første blik" forstår at finde par, der er tiltrukket af hinanden.

Sexologen Joan Ørting har tv-drømme. Hun drømmer om, at være med i DR-programmet "Gift ved første blik".

Men det er ikke fordi hun vil giftes, det er fordi, hun mener, at programmet trænger til en specialist, der kan spotte deltagere, der matcher seksuelt.

- Jeg føler mig underholdt, men samtidig sidder jeg også og irriteres over, at specialisterne, der har sat parrene sammen, slet ikke har prioriteret at finde par, der har en seksuel tiltrækning, siger hun til Her og Nu.

- De fleste af parrene er ikke tiltrukket af hinanden, og pigerne udtrykker tydeligt, at den mand, hun har fået, ikke er hendes type. Det synes jeg er så underligt, siger Joan Ørting og mener, at hun kunne hjælpe med til at prioritere den erotiske tiltrækning, når parrene bliver sat sammen.

Den nu 57-årige Joan Ørting har i en årrække være et fast indslag i medierne, og hun har på tv medvirket i "Sexskolen" på TV 3 og i DR-programmerne "Kom til mad" og "Varm på is". Det var i 2006 og 2007 og i 2009 var hun vært på TV 2's programserie "Jagten på gnisten", hvor hun netop hjalp par med at finde frem til, hvad der kan bringe dem sammen.

Joan Ørting havde en mindre rolle i filmen "Smukke dreng" og var vært på undervisnings-dvd'en "Sex-akademiet". Og så  har hun gennem en lang årrække været redaktør på Ekstra Bladets sexbrevkasse.