Joachim B. om tvangsopløsning: "Det lyder meget dramatisk. Det er det ikke"
"Nu betaler jeg en bøde til staten, fordi jeg gerne vil beholde mit selskab, i tilfælde af, at jeg skal bruge det en dag". Foto: SCANPIX arkiv
Liberal Alliance-politikeren forklarer på Facebook om Steel Balls Unlimited's tvangsopløsning .

Liberal Alliances kugestødende beskæftigelsesordfører Joachim B. Olsen har glemt at aflevere regnskab for sin virksomhed, foredragfirmaet 'Steel Balls Unlimited'.

Derfor er staten nu gået i gang med at tvangsopløse 'Steel Balls Unlimited', kunne Ekstra Bladet i går berette.

Joachim B. Olsen bekræftede overfor Ekstra Bladet, at hans firma er under tvangsopløsning, men understregede også, at sagen var udramatisk.

Det gør han også på Facebook, hvor han i en update forklarer om sagen:

"Før jeg blev valgt til folketinget var jeg selvstændig. Jeg holdte foredrag, lavede forskellige events, hjalp folk med træning. Det var rigtig sjovt og det gik ganske godt. Jeg forsørgede min lille familie. Da jeg gik ind i politik, stoppede jeg med at drive virksomhed. Der er ganske enkelt ingen aktivitet i selskabet. Jeg bruger min tid på politik, min familie og lidt træning."

Politikeren med de markante holdninger skriver derefter, at han før nytår ikke fik sendt sendt sin årsrapport til Erhvervsstyrelsen. Når man ikke indsender gør det, bliver selskabet automatisk tvangsopløst.

"Det lyder meget dramatisk. Men det er det altså ikke. Så nu betaler jeg en bøde til staten, fordi jeg gerne vil beholde mit selskab, i tilfælde af, at jeg skal bruge det en dag." 

Før jeg blev valgt til folketinget var jeg selvstændig. Jeg holdte foredrag, lavede forskellige events, hjalp folk med...

Posted by Joachim B. Olsen on Monday, February 1, 2016