Jes Dorphs kone: "Vi bor ikke sammen længere"
- Jes og jeg vil altid passe på hinanden uanset hvad, lyder det fra Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel Foto: Martin Sylvest Andersen/arkiv/Scanpix
Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel fortæller at hun og manden altid vil passe på hinanden.

Bare omkring en uge efter, at Jes Dorph-Petersen åbent fortalte, at han er gået i behandling for alkohol-misbrug, skriver hustruen Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel nu på Facebook, at parret ikke længere bor sammen.

- En del journalister har ringet til mig - de vil høre, om jeg er flyttet. Nu er det jo en privat sag, hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad, skriver Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel på Facebook tirsdag eftermiddag.

Hun nævner dermed ikke, om parret skal skilles eller separeres. For omkring to uger siden kunne seerne opleve Jes Dorph-Petersen som vært på "Go' aften Danmark" på TV 2.

Det blev dog en kort fornøjelse for den erfarne tv-vært, der af private årsager efter en uge på skærmen bedte om en pause fra værts-tjansen.

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, sagde han i en pressemeddelelse.

Jes Dorph-Petersen har tidligere berettet om sin kamp mod angst og alkohol, og han har tidligere været i behandling for sit alkoholmisbrug.

via Listen To News