Jes Dorphs kæreste poserer nøgen
Selv om billederne først blev holdt hemmelig for Jes Dorph, er han glad for resultatet. Foto: Ekstra Bladet
Louise Lehrmann kan gøre selv en træskammel sexet.

Der er ikke meget, der er mere lækkert end en flot designersofa. I hvert fald, hvis der sidder en smuk kvinde på den. Splitterravende nøgen.

Det tænkte Louise Lehrmann, der til dagligt er chefredaktør på Bolig Magasinet. Den 42-årige journalist er kæreste med Jes Dorph, og hun er træt af, at modebranchen altid løber med opmærksomheden, når det gælder dansk design. For møbelindustrien har ifølge hende meget mere at byde på end gamle travere som ægget og PH-lampen.

- Branchen har ikke været god nok til at larme. Man bliver nødt til at provokere. Men det var meget grænseoverskridende, for jeg er faktisk ret blufærdig, fortæller den smukke redaktør til Ekstra Bladet.

Og selv om den pensionerede mr. news nu ikke længere er den eneste, der får lov til at se sin kæreste uden en trevl på kroppen, er han glad for hendes stunt. Han hørte dog først om projektet, da billedere allerede var blevet taget.

- Han synes, det er rigtig pænt. Han er stolt af mig, siger Louise Lehrmann. Hun regner dog ikke med, at alle vil tage lige så positivt imod billederne.

- Der er sikkert nogle, som vil mene, at det er for lagt ude. Men det må de selv ligge og rode med. Billederne er ikke vulgære, og jeg kan stå inde for dem.

Om nøgenbillederne sætter mere fokus på dansk møbeldesign er dog uvist - foreløbigt er den afklædte redaktør løbet med det meste af opmærksomheden.

Kilde: Ekstra Bladet