Jes Dorph om læk: DR-journalist er et røvhul
Den tidligere TV 2-vært Jes Dorph-Petersen kalder tidligere DR journalist for et røvhul. Foto: Claus Lunde / POLFOTO
Jes Dorph giver ikke meget for, at Nils Giversen i smug optog Rasmus Tantholdts forklaring om, hvem der stod bag lækagen.

"Jeg vil bare gerne fortælle ham, at han er et røvhul."

Den tidligere TV 2-vært Jes Dorph raser over, at tidligere DR-journalist Nils Giversen har optaget og nu offentliggjort en samtale med TV 2-reporteren Rasmus Tantholdt, der fortæller om sin brøler i lækagesagen. Det skriver bt.dk.

"Han har jo tilsyneladende planlagt det, i og med han ikke fortalte Rasmus, at han båndede samtalen. Det er et bagholdsangreb," siger Jes Dorph til bt.dk.

"Hvis jeg taler med min private ven, kunne jeg da ikke finde på at optage det på bånd og derefter lække lydfilen. Han går jo ikke bare over stregen, men langt over stregen, for hvad der er normal anstændighed både som menneske og journalist. Og længere er den ikke," siger Jes Dorph, der slår fast, at han ikke har talt med Rasmus Tantholdt om sagen, til bt.dk.

Jes Dorph modsiges dog af mediejurist Oluf Jørgensen, som mener, at det er Rasmus Tantholdt, der har syndet ved ikke at holde sin kildebeskyttelse.

"Når man bruger kildebeskyttelse, så er det noget, som man tager meget alvorligt. Det er noget, der skal bruges sjældent, når der er tale om væsentlige oplysninger, som ikke kan komme frem på anden måde," siger Oluf Jørgensen til bt.dk.

Kilde: B.T.