Jens Rohde sprang for livet på villavej

EU-provokatøren Jens Rohde (V) måtte i april måned springe for livet, da en ung bilist på en villavej nær havde kørt politikeren ned.
I slutningen af måneden skal Jens Rohde forklare en dommer, hvad der skete i sin hjemby Viborg, da han for nylig nær blev kørt ned.
I slutningen af måneden skal Jens Rohde forklare en dommer, hvad der skete i sin hjemby Viborg, da han for nylig nær blev kørt ned. Foto: / POLFOTO

Jens Rohde (V) skal den 29. november møde i retten i sin hjemby Viborg. Her skal han vidne i en sag, hvor han måtte springe for livet for ikke at blive kørt ned. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

En 18-årig mand står her anklaget for med vilje at ville køre EU-politikeren ned. Han risikerer at miste sit kørekort og skulle en tur i fængsel.

Jens Rohde ønsker ikke at kommentere sagen.

Episoden fandt sted, da den 18-årige mand i begyndelsen af april i år kørte ned af Friggsvej, hvor Jens Rohde bor. Vejen ender blindt, og efter han havde passeret Rohde med djævelfart, måtte den unge fører vende sin bil for at komme ud fra villavejen igen.

Men Jens Rohde blokerede vejen, og han holdt armen ud, for at påtale mandens rådne kørsel. Men det fik ikke den 18-årige til at standse. I stedet, siger politiet, kørte han direkte mod politikeren, så han måtte springe til siden.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.