Jennifer droppede Brad - ikke omvendt
Jennifer Aniston lod sig ikke køre over af eksmanden Brad Pitt, lader det til. Derimod krydsforhørte hun ham til han brød sammen, da hun fik mistanke om utroskab. Foto: flickr.com/wikimedia
Jennifer smed Brad på porten, da hun havde tvunget en indrømmelse ud af ham. Brad gik ikke selv, fortæller filmproducer.

Verdens hotteste par blev til verdens største skandalepar, da Brad Pitt og Jennifer Aniston gik fra hinanden. Årsagen til bruddet var, at Pitt faldt for adoptivmoderen Angelina Jolie under indspilningen af actionfilmen Mr. og Mrs. Smith.

Men så enkelt var det ifølge filmens producer ikke. Arnon Michan havde rig mulighed for at iagttage bruddet på tætteste hold, og han skriver nu den rigtige version i sin nye bog om Hollywood, påstår han.

"Først nægtede Jennifer at tro på rygterne om at Brad havde en affære med Angelina. Hun prøvede at forhøre sig i branchen, men ingen ville fortælle hende noget, fordi de var loyale overfor Brad. Derefter spurgte hun ham lige ud og han benægtede," skriver han ifølge Ekstra Bladet i bogen.

Lige siden bruddet er Jennifer Aniston blevet fremstillet som den forladte part, men i virkeligheden var det hende, som smed Brad Pitt ud af hjemmet, siger Arnon Michan.

Parret tog på nytårsferie, hvor Jennifer endelig fik Brad til at indrømme, at han havde været utro og var blevet forelsket i Angelina Jolie.

Jennifer blev rasende og smed verdens flere gange lækreste mand ud af hjemmet. Brad flyttede efterfølgende ind hos Arnon Michan. Om det er noget han fortryder i dag, melder historien ikke noget om.

Kilde: Ekstra Bladet