"Jeg stikker øjnene ud på dig": EM-helt dømt for vold mod buschauffør
Den tidligere EM-fodboldspiller Lars Elstrup er dømt for vold og trusler.
Det er ligesom med Jesus, som blev forrådt af sine egne. Sådan siger den tidligere EM-helt, Lars Elstrup, om dommen.
Det er ligesom med Jesus, som blev forrådt af sine egne. Sådan siger den tidligere EM-helt, Lars Elstrup, om dommen. Foto: Claus Bech / Scanpix arkiv

Den tidligere EM-landsholdsspiller Lars Elstrup havde åbenbart nogle usædvanligt dårlige dage i april. I hvert fald har den 53-årige Elstrup nu fået en dom for vold og trusler på baggrund af to episoder i april måned. Det skriver Fyens.dk.

Dommen lyder på 60 dages betinget fængsel.

Den ene episode fandt sted en tidlig morgen, hvor Elstrup kørte ud foran en bybus i Odense. Chaufføren dyttede af ham, og det provokerede fodboldveteranen så meget, at han stoppede bilen, opsøgte chaufføren og slog ham på armen. Han truede også med at stikke øjnene ud på chaufføren.

Et par uger efter var den gal igen. Lars Elstrup stødte på en parkeringsvagt, som havde givet ham en bøde. Mødet endte med, at Elstrup tog ophidset fat i parkeringsvagtens jakke og ruskede ham.

Den tidligere fodboldspiller, som er kendt for at for at score det afgørende mål mod Frankrig i EM i 1992, er langt fra tilfreds med dommen. Han udtaler til Fyens.dk, at han føler sig slagtet i retssagen.

- Jeg kunne mærke, hvad domsmændene ville lægge vægt på, og hvordan systemet, retssystemet arbejder i Danmark i alle slags retssager. Der tænker jeg på, at det var det samme som med Jesus, som blev forrådt af sine egne, siger Lars Elstrup.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.