Jacksons datter: Jeg lever efter min fars råd
Michael Jackson var en mand med mange ansigter - et af dem var en kærlig far, der forsøgte at skærme sine børn mod pressens nysgerrige fotografer. Foto: Scanpix Denmark, Reuters
Paris Jackson føler, at hun nu har en mere normal barndom - hendes fars råd lever hun stadig efter.

Jackson-navnet skifter spor.

Hvor Michael og Janet Jackson har gjort det mest inden for musikken, så vil Michael Jacksons datter, Paris, være skuespiller. Det skriver MSN.com

"Da jeg var lille, var min far med i filmen Moonwalker, og jeg vidste, han kunne synge rigtig godt, men jeg vidste ikke, han kunne spille skuespil. Jeg så det og sagde; 'wow, jeg vil være ligesom ham'," siger hun ifølge MSN til den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres.

Paris går nu i privatskole og har efter eget udsagn en 'almindelig barndom', hvilket er en ny følelse i forhold til tidligere år.

"Jeg var sådan; 'det her er åndssvagt, hvorfor går jeg med den her maske?'," siger hun om de masker, som hun og hendes brødre måtte bære, når de var uden for hjemmet.

"Men jo ældre jeg blev, indså jeg på en måde, at han blot forsøgte at beskytte os, og det forklarede han os," siger Paris Jackson.

Som en omsorgsfuld far forsøgte Michael Jackson at give sin datter alle de bedste råd med på vejen.

"Han sagde, hvis jeg dør i morgen, skal du altid huske, hvad jeg har sagt til dig. Jeg fulgte hans råd, og jeg huskede alt, han har sagt til mig," siger Paris Jackson.

Kilde: MSN