Jackie Chan på besøg i Danmark
Action-skuespilleren Jackie Chan blev i 2004 optaget i Guinness Rekordbog for flest stunts udført af en levende skuespiller. Foto: Anthon Unger / POLFOTO
Bang & Olufsen i Struer fik besøg af skuespilleren Jackie Chan, da han var på vej hjem fra OL i London.

Superstjernen Jackie Chan, der blandt andet er kendt fra de berømte Rush Hour-film, har netop været i Danmark.

Han har nemlig været på besøg hos Bang & Olufsen i Struer, og her blev han vist rundt på herregården Quistrup, hvor B&O i sin tid blev grundlagt og på foretagendets fabrikker.

Det skriver B&O i en pressemeddelelse.

- Vi er meget beærede over Jackie Chans besøg hos Bang & Olufsen. Vi blev for nylig kontaktet og spurgt, om vi ville være vært for ham, og naturligvis sagde vi ja.

- Bang & Olufsen er et mindre firma, og det er en stor ting, når en superstjerne besøger os, siger CEO Tue Mantoni, der viste Jackie Chan rundt.

Han mener, at den kinesiske stjerne kan være med til at markedsføre firmaets produkter i sit hjemland.

- Jackie Chans besøg vil komme os til gode i Kina, hvor han har tusindvis af loyale fans, der følger hvert et skridt, han tager. Besøget i dag er en unik mulighed for at fortælle Bang & Olufsen historien til den kinesiske befolkning, fortæller han.

Under sit besøg fik Jackie Chan også mulighed for at specialdesigne et fjernsyn, der senere på året vil blive bortauktioneret i Kina, og overskuddet skal benyttes til skuespillerens velgørenhedsprojekter.