Italien frygter Danmark i VM-kvalifikationen
Det danske landshold har markeret sig så stærkt de senere år, at Italien betegner Morten Olsens tropper som første-udfordrere i VM-kvalifikationen. Foto: Scanpix/AFP/Antonov Mladen
Danmark har vundet sine to seneste kvalifikationsturneringer og bliver en farlig konkurrent, lyder det fra den italienske VM-lejr.

Det danske landshold har fået munden fuld, efter at lodtrækningen til VM i Brasilien 2014 placerede Morten Olsen og co. i gruppe med Italien, Tjekkiet og Bulgarien.

Men de andre hold er heller ikke begejstrede for at havne i en kvalifikationsgruppe med danskerne, som har kvalificeret sig til både det seneste EM og VM som gruppevinder.

"Det er en svær gruppe, uanset hvordan du end vender og drejer det. Selv Armenien kan blande sig i toppen. Jeg vil sige, at vi er favoritter til førstepladsen, og så er det Danmark, der bliver vores værste rivaler bedømt ud fra deres imponerede kvalifikationsresultater de seneste to turneringer," siger Italiens landstræner Cesare Prandelli til Corriere dello Sport, skriver sporten.dk.

Danmark skal møde de tre stærkeste modstandere i de to første kampe, men det passer landstræneren rigtig godt.

"Vi har før set de store hold spille mindre godt i begyndelsen af kvalifikationen, fordi de tager let på det, eller måske er slidte efter en lang slutrunde. Vi har set Spanien tabe til Nordirland, og vi har nu to gange set Portugal starte langsomt, hvilket har bragt dem i playoff," siger Morten Olsen til sporten.dk.

Han glæder sig i stedet over, at Danmark skal spille sine to sidste kampe på hjemmebane.

"Vi har en god følelse af, at Parken er vores fæstning. Vi ville også gerne have en kamp i juni, for det er en tradition for os, og det plejer at gå godt."

De sidste to hold i gruppen er Malta og og Armenien.

Se hele kampprogrammet her.

Kilde: sporten.dk