Coop Danmark Irma fejrer 126 års fødselsdag - og genopliver et ikon
Fem vindere af en stor konkurrence sætter deres præg på Irmas fødselsdag, som fejres med hjerter, ekstraordinære tilbud og festlig stemning
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Torsdag den 23. august er det 126 år siden, den første Irma åbnede. Det skete i Ravnsborggade på Nørrebro.

Dermed er Irma ikke blot Danmarks ældste dagligvarekæde. På verdensplan er der kun én kæde, der er ældre (den engelske Sainsbury).

Denne begivenhed skal naturligvis fejres sammen med butikkens kunder. Det bliver den hele dagen - men kun denne ene dag - d. 23. august.

I forbindelse med fødselsdagen genopliver kæden en Irma-klassiker, som mange kunder vil huske fra 1970erne, nemlig Irma-hjertet. Det kom til verden i 1972, hvor budskabet om, at "smil gi´r smil" blev folkeeje.

Nu er hjertet blevet opdateret, og i en stor konkurrence, som Irma har gennemført sammen med Radio 100 i dagene 13-17. august, har kunder og lyttere kunnet komme med deres bud på en tekst til hjertet. De fem vindere er nu fundet, og deres hjerter bliver trykt i 200.000 eksemplarer på et fælles postkort, som deles ud på fødselsdagen. Hver vinder har også fået retten til at tømme en Irma-butik efter eget valg på 126 sekunder.

Dagen bliver en fest med alt det, Irma-kunderne bedst kan lide: Helt ekstra-ordinære tilbud på de klassiske og mest populære Irma-varer. Der er købt så mange varer hjem, at butikken vil få friske forsyninger flere gange i løbet af dagen. For at give flere kunder muligheden for at benytte sig af de gode tilbud har Irma udvidet åbningstiderne torsdag d. 23. august og slår så dørene op fra klokken 8 - 21.

Og så bliver både byen og butikken præget af Irma-piger, der deler bolcher og hjerteklistermærker ud. I alt vil der være over 150 Irma-piger ude i deres hvide-blå kjoler på dagen. 
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.