Irak: Syv er dræbt i angreb på militærbase
Ingen har endnu taget skylden for angrebet, men al-Qaedas gruppe har de seneste dage advaret om, at de vil kæmpe for igen af tage styring med landet. Foto: Colourbox
Bevæbnede mænd har angrebet en militærbase i Irak og dræbt mindst syv irakiske soldater.

Mindst syv irakiske soldater har mandag mistet livet, efter at bevæbnede mænd tidligt på morgenen indledte et angreb på en militærbase nord for landets hovedstad Bagdad. Det fortæller sikkerhedskilder.

En læge, som arbejder på det største hospital i den nærliggende by Balad, siger, at hospitalet har modtaget ligene af syv soldater, mens to andre behandles for deres skader.

En irakisk højtstående militærkilde mener, at 15 har mistet livet i angrebet, mens fire er såret. Ingen af kilderne vil stå frem med navn.

Ingen har endnu taget skylden for angrebet, men al-Qaedas gruppe i landet har de seneste dage advaret om, at gruppen vil kæmpe for igen af tage styring med landet.

Angrebet kommer dagen efter, at bombeangreb rundt om i landet kostede mindst 17 mennesker livet og sårede mere end 100 andre i de værste uroligheder i landet i de seneste tre uger.

Dødstallet fra de koordinerede bilbombeangreb kan stige, fordi mange er alvorligt sårede. Flere af dem er politifolk.