Ingen købere til Dirch Passers sommerhus

Hvis du ligger inde med otte millioner kroner, kan du blive indehaver af skuespillerens tidligere sommerhus.
Det her billede ønsker den nuværende ejer af Dirch Passers tidligere sommerhus gerne at se, hvis en købelysten mangemillionær ellers snart slår til (modelfoto).
Det her billede ønsker den nuværende ejer af Dirch Passers tidligere sommerhus gerne at se, hvis en købelysten mangemillionær ellers snart slår til (modelfoto). Foto: Colourbox

Måske ville prisen på otte millioner kroner for det 281 kvadratmeter store sommerhus fra 1962 få husets oprindelige ejer til bryde ud i latter?

I hvert fald har ingen købere fundet den ældre feriebolig på Juelsvej 5 i Nykøbing Sjælland attraktivt nok til at slå til. Det oplyser Boliga.dk.

På hjemmesiden kan man således tirsdag læse, at huset i det sjællandske har været til salg i 116 dage.

Og det til trods for at det hvide sommerhus med stråtag har en særlig historie. Det var nemlig den folkekære komiker Dirch Passer, der i sin tid fik bygget huset, da han søgte et sted, hvor han kunne være i fred for offentlighedens søgelys, skriver B.T.

Udover sin forhistorie følger der også en grund på næsten 5.000 kvadratmeter ud mod Kattegat med i prisen.

Ferieboligen har siden sin berømte bygherre har haft en del andre ejere, hvor den seneste af dem købte luksusboligen i 2002 for 3.165.000 kroner.

Nu er liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen sat på opgaven med at få solgt huset.

Han oplyser på sin hjemmeside, at man for de otte millioner blandt andet får: Entre, gæstetoilet, opholdsstue med pejs, meget stort køkken/alrum med loft til kip, soveværelser samt en 1. sal med badeværelse og flere soveværelser.

Se billedet af Dirchs drømmebolig HER.

Kilde: Boliga.dk og B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.