Industri-kæmpe inviterer 4.500 ansatte i sommerland: Dyrt men det hele værd

Lørdag kan alle ansatte på Bjerringbro-virksomheden Grundfos tage sin mand eller kone, børn og bonusbørn med en tur i Djurs Sommerland - på virksomhedens regning.
“Det er relativt dyrt for os”, men han er ikke i tvivl om, at det kan betale sig, siger kommunikationsdirektør i Grundfos, Kim Nøhr Skibsted.
“Det er relativt dyrt for os”, men han er ikke i tvivl om, at det kan betale sig, siger kommunikationsdirektør i Grundfos, Kim Nøhr Skibsted. Foto: Grundfos og Djus Sommerland

Rutsjebaner, vandland og karruseller er til fri afbenyttelse, når Grundfos lørdag indtager Djurs Sommerland. Alle medarbejdere er inviteret til at tage deres familie med, og det løber op i cirka 7.500 personer.

Og det er faktisk en tradition, forklarer kommunikationsdirektør i Grundfos, Kim Nøhr Skibsted. Og en måde at anerkende medarbejdernes familie på.

- Vi synes godt, man kan tilflyde sine medarbejdere, at deres familie kan få indblik i, hvem det er, man mødes med hver eneste dag, når man tager på arbejde i otte timer, siger Kim Nøhr Skibsted og tilføjer, at der nu er mange af medarbejderne, der faktisk også er i familie med hinanden.

- Vi ved godt, at vi låner ægtefællen, sønnen eller faren i mange timer hver eneste dag året rundt, og vi vil da gerne fortælle familien, at Grundfos er andet end bare arbejde.

Kommunikationsdirektør: Koster mere at lade være

Det er ikke en billig omgang for virksomheden. Den billigste gruppebillet til Djurs Sommerland koster eksempelvis 260 kroner lige nu, og ganger man det med 7.500, nærmer man sig hurtigt to millioner kroner - eksklusiv forplejning.

Præcis, hvad det koster, siger Kim Nøhr Skibsted ikke.

Han formulerer det sådan: “Det er relativt dyrt for os”, men han er ikke i tvivl om, at det kan betale sig.

- Vi har i hvert fald vurderet, at det koster mere at lade være. Der er nogle værdier og noget ånd, vi gerne vil fastholde, og det er hver en krone værd, når vi gør det, siger han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.