Ilse Jacobsen-selskab er gået konkurs
Et af Ilse Jacobsens selskaber er gået konkurs i Sverige. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix
Ilse Jacobsens svenske selskab, Blomsten by Ilse Jacobsen, er gået konkurs.

Ilse Jacobsen var sidste år igennem en stor mediestorm, efter Berlingske kunne afsløre, at de ansatte i hendes gummistøvleimperie gik ned med stress og led under et dårligt arbejdsmiljø.

Nu starter 2019 også skidt ud for den kendte erhvervskvinde. Hendes svenske selskab Blomsten by Ilse Jacobsen er nemlig gået konkurs.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med direktøren i hendes koncern, Jesper Bo Jacobsen, som Ilse Jacobsen også er gift med.

- Vi havde en lille blomsterbutik i Malmø, som vi lukkede ned i 2016. Siden da har der ikke været drift i butikken, og nu er selskabet så gået konkurs. Alle fik løn dengang, siger Jesper Bo Jacobsen til avisen.

Han fortæller, at Ilse Jacobsen beholdte det svenske selskab i tilfælde af, at det skulle bruges igen. Nu har de svenske myndigheder dog lukket det ned. Jesper Bo Jacobsen understreger, at konkursen ikke har noget at gøre med de danske butikker, Blomsten by Ilse Jacobsen, som kører uhindret videre. Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få fat i den svenske kurator.

via Listen To News