Hva’ så, Billy Adamsen
Rødovre Mighty Bulls fra Isligaen har oprustet med et par canadiske slagsbrødre. Er direktør Billy Adamsen ved at forvandle klubben til en boksestald?

De bryster sig af at være et dansk dream team på isen, men med indkøbene af de canadiske NHL-spillere Luke Sellers og Jeremy Stevenson har klubben snarere fået ry for at være øretævernes holdeplads. Søndag var begge canadiere mere end involverede i et masseslagsmål, da Rødovre tabte 3-2 til Esbjerg.

 

 

Har I overvejet at hæve billetpriserne med al den underholdning, man får for pengene?
Nej, de er høje nok i forvejen. Det skal være en oplevelse at gå til ishockey, og vi har det hele i Rødovre Skøjtearena. Det er med høj puls og lidt tjatteri. Sådan er gamet, så jeg er godt tilfreds med, hvordan det går.

De her to canadierne. Hvad kan dit unge danske dream team lære af dem?
De er med til at beskytte de danske spillere. Vi spiller over for hold med brutale spillere. Aalborg har for eksempel hentet en spiller, der kun kan slås. Hvordan tror du, det virker på en 20-årig dansker? Sidste år blev vi sat til vægs af et fysisk stærkt Aalborg-mandskab. Mit hold var skræmt, men det kan de to canadiere gøre noget ved.

Har du købt Stevenson for hans evner med staven eller med næverne?
Han skal blive ligaens bedste wing, og det har han allerede vist, at han kan blive. Så det er evnerne med staven.

Rygterne siger at I overvejer at skifte navn til Stald Adamsen?
Haha, overhovedet ikke. Vi er et professionelt selskab, og vi har ikke planer om at skifte navn.

via Listen To News