Hollywoodbabe fjerner Marilyn Monroe-tattoo
Megan Fox dropper sin Marilyn Monroe-tatovering Foto: Colourbox
Transformers-stjernen Megan Fox arbejder på at få fjernet en tatovering af Marilyn Monroe, fordi den giver negative energier.

Før var en tatovering noget, man havde for evigt. Men det har moderne teknologi lavet om på, og det er noget Hollywoodfrækkerten Megan Fox nu benytter sig af.

Det skriver det italienske blad Amica ifølge jezebel.com.

Mega Fox er ved at få fjernet en tatovering på højre underarm, der forestiller sexsymbolet Marilyn Monroe. For bag sexbombens frække facade gemte der sig et sart sind.

"Det er en negativ karakter, eftersom hun led af personlighedsforstyrrelser og var maniodepressiv.... jeg har ikke lyst til at tiltrække den slags negative energi i mit liv," siger Megan Fox til Amica.

Det er ikke første gang, at Transformers-stjernen kaster sig ud i kropsudsmykning og fortyder igen. En navlepiercing fik lov at sidde i fire år, før den røg.

"Jeg fik den lavet, da jeg var 16, fordi jeg var fan af Britney Spears. Den eneste gang, hvor jeg forsøgte at efterligne nogen. Men jeg synes, den var smagløs, så jeg fjernede den, da jeg fyldte 20," siger hun til Amica.

Kilde: Jezebel.com