Hollywood vil ikke tilgive Mel Gibson
Hollywood gav Mel Gibson den kolde skulder efter, han råbte racistiske og onde ting efter eks'en Oksana Gregorieva. Foto: Scanpix, AFP, JEWEL SAMAD
Filmstjernen Mel Gibson tror ikke, at Hollywood er klar til at tilgive ham for flere voldsomme episoder.

Først blev Mel Gibson optaget på lyd, mens han råbte racistiske og ondsindede ting efter Oksana Gregorieva, som er mor til et af hans børn.

Det fik store dele af Hollywood til at give stjernen den kolde skulder. Noget som Mel Gibson kalder for "latterligt".

Senere dukkede endnu en optagelse op, hvor han sviner en manuskriptforfatter til og senest har stjernens stedmor søgt om politi-tilhold, efter Mel Gibson angiveligt har spyttet hende i ansigtet under et raserianfald.

Og Mel Gibson er udmærket klar over, at hans omgivelser ikke ser med milde øjne på hans opførsel.

- De vil ikke tilgive mig, og sådan er livet bare nogle gange. De glemmer det nok med tiden, siger den tidligere populære stjerne til comingsoon.net

Men måske kan den manglende tilgivelse skyldes, at Mel Gibson tilsyneladende ikke selv synes, han har gjort noget forkert.

- Når man tænker over det, hvad er det så, de skal tilgive mig for?, spørger han.

- Jeg synes ikke, der er noget at tilgive, for jeg gjorde ikke skade på nogen, så hvad er det egentlig, jeg har gjort forkert?, siger Braveheart-stjernen.

De sure miner i Hollywood skal ikke tro, at Mel Gibson ligger søvnløs og venter på, at de gider tale med ham igen. Han er nemlig allerede kommet sig over, at han lod sit voldsomme temperament gå ud over andre mennesker ved tidligere lejligheder.

- Det er latterligt at bære nag. Der er løbet meget vand i åen siden da, slår "What Women Want"-skuespilleren fast.