Hollywood tog fejl: Her er Reids rigtige mand
Da Tara Reid efter en times forlovelse skrev på Twitter: 'Jeg elsker at være kone' - var det med en helt anden mand, end hele Hollywood-sladderpressen forudså. Foto: colourbox
Skuespillerinden er ikke blevet giftet sig med den danske eks-kæreste Michael Lillelund. Billeder afslører, hvem den sande ægtemand er.

Da nyheden om Hollywood-skuespillerinden Tara Reids lyn-bryllup gik verden rundt, konkluderede alverdens medier - inklusiv dette - at "American Pie"-stjernen var blevet gift med sin seneste kæreste, danskeren Michael Lillelund.

Det var også meldingen fra skuespillerindens egen talsmand Jack Ketsoyan, ifølge Ekstra Bladet.

Men nu skriver hjemmesiden The Hollywood Gossip, at sladderpressen fik en lang næse.

Den blonde babe har nemlig tilføjet på Twitter, at manden, hun har smedet lænker med, hedder Zack Kehayov, også kendt under navnet Zachary Kehayov.

Billeder som TMZ.com er kommet i besiddelse af, viser det glade par, der blev viet efter en times forlovelse på den græske ø Santorini.

Tara Reid har tidligere fået sat en forlovelsesring på fingeren af mænd, som tv-værten Carson Daly, og senest den tyske rigmand Michael Axtmann.

De gik dog fra hinanden i i november 2010, hvorefter den danske forretningsmand Lillelund begyndte at flette fingre med den 35-årige skuespillerinde sidste sommer. Forholdet var stadigt varmt i julen, hvor hun var i Danmark og møde familien.

Men nu er forholdet mellem de to blevet så koldt, at det altså var en anden mand, som Reid til alles overraskelse sagde ja til i weekenden.

Kilde: EB.dk, The Hollywood Gossip og TMZ.com