Hollywood-stjerne sagsøgt for vold
Angiveligt har Mumien-stjernen Brendan Fraser hidset sig op fordi han ikke fik sin vilje. Foto: DAN STEINBERG / POLFOTO
Skuespilleren Brendan Fraser er blevet sagsøgt for at have skubbet og slået produceren Todd Moyer.

Der er ikke ligefrem varme følelser mellem skuespilleren Brendan Fraser og produceren Todd Moyer, der arbejder sammen på filmen "The Legend of William Tell".

Først sagsøgte Brendan Fraser i maj Todd Moyers for at have ødelagt filmen og for at have været skyld i forsinkelser, der har kostet skuespilleren muligheden for at sige ja til andre job.

Nu har Todd Moyers så sagsøgt Brendan Fraser for at have været voldelig over for ham to gange. Det skriver Female First.

Ifølge sagspapirerne var første gang på Hilton-hotellet i Indianapolis tilbage i juli 2011, hvor Brendan Fraser, der ifølge produceren var kraftigt beruset, skubbede Moyer i brystet, prikkede til ham og truede ham verbalt.

Anden episode skulle have fundet sted seks måneder senere. Under et møde forlangte Brendan Fraser, at Todd Moyer skulle ansætte en producer ved navn Charlotte Huggin, men det ville Moyer ikke.

Det fik Fraser til at råbe og skrige og skubbe Moyer i brystet mindst 20 gange, siger produceren, der vil have mindst 25.000 dollar i erstatning for svie og smerte.

Brendan Fraser er især kendt for sin rolle i "Mumien"-filmene.

via Listen To News