Højgravid prinsesse knokler videre

Den svenske kronprinsesse havde sit sidste officielle programpunkt uden for slottets murer for en uge siden, men prinsessen arbejder videre.
Kronprinsesse Victoria ses her sammen med sin mand, prins Daniel, og parrets datter, Estelle, samt kronprinsessens forældre, Kong Carl Gustaf og dronning Silvia.
Kronprinsesse Victoria ses her sammen med sin mand, prins Daniel, og parrets datter, Estelle, samt kronprinsessens forældre, Kong Carl Gustaf og dronning Silvia. Foto: Jonas Ekstromer/AP

De officielle pligter uden for kongeslottets mure er i denne omgang overstået for den svenske kronprinsesse, Victoria, som er højgravid med sit andet barn.

Men selv om det officielle arbejde uden for slottets mure sluttede i den danske vinterferie, fortsætter kronprinsessen ufortrødent med sine pligter indenfor slottets murer.

Det skriver svenske Expressen.

Den højgravide kronprinsesse, som venter sit andet barn med ægtemanden prins Daniel i begyndelse af marts, mødtes torsdag med den svenske kabinetssekretær og flere statssekretærer på slottet i Stockholm, hvor hun var vært for et møde om FN's globale mål for en bæredygtig udvikling.

Og så sent som i mandags deltog både prins Daniel og kronprinsesse Victoria i officielle pligter, rapporterer avisen. Her blev prinsen spurgt ind til, hvornår parrets førstefødte kan vente sig en lillebror eller lillesøster.

- Vær tålmodig, svarede prins Daniel, der samtidig afslørede, at han og kronprinsessen har fået en fødselsdato, men at parret endnu ønsker at holde den skjult for omverden.

Parret har i forvejen datteren prinsesse Estelle af Sverige, der fyldte fire år den 23. februar.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.