Højgravid prinsesse knokler videre
Kronprinsesse Victoria ses her sammen med sin mand, prins Daniel, og parrets datter, Estelle, samt kronprinsessens forældre, Kong Carl Gustaf og dronning Silvia. Foto: Jonas Ekstromer/AP
Den svenske kronprinsesse havde sit sidste officielle programpunkt uden for slottets murer for en uge siden, men prinsessen arbejder videre.

De officielle pligter uden for kongeslottets mure er i denne omgang overstået for den svenske kronprinsesse, Victoria, som er højgravid med sit andet barn.

Men selv om det officielle arbejde uden for slottets mure sluttede i den danske vinterferie, fortsætter kronprinsessen ufortrødent med sine pligter indenfor slottets murer.

Det skriver svenske Expressen.

Den højgravide kronprinsesse, som venter sit andet barn med ægtemanden prins Daniel i begyndelse af marts, mødtes torsdag med den svenske kabinetssekretær og flere statssekretærer på slottet i Stockholm, hvor hun var vært for et møde om FN's globale mål for en bæredygtig udvikling.

Og så sent som i mandags deltog både prins Daniel og kronprinsesse Victoria i officielle pligter, rapporterer avisen. Her blev prinsen spurgt ind til, hvornår parrets førstefødte kan vente sig en lillebror eller lillesøster.

- Vær tålmodig, svarede prins Daniel, der samtidig afslørede, at han og kronprinsessen har fået en fødselsdato, men at parret endnu ønsker at holde den skjult for omverden.

Parret har i forvejen datteren prinsesse Estelle af Sverige, der fyldte fire år den 23. februar.

/ritzau/FOKUS