Hobitten taler ud: Hollywood er potland
Elijah Wood synes, at pot skal lovliggøres. Foto: Stefan Servos, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Ringenes Herre-skuespilleren Elijah Wood synes, at der er meget pot i Hollywood. Han ville ønske, det blev lovligt.

Elijah Wood, som blev berømt for sin rolle som hobitten Frodo i 'Ringenes Herre', spiller for tiden med i tv-serien 'Wilfred', hvor der bliver røget pot konstant - ikke mindst af Wilfred, som spilles af netop Elijah Wood.

Derfor har cannabismagasinet High Times (Skæve Tider, red.) hevet fat i ham for at høre, hvordan det egentlig står til med potrygningen i Hollywood. Og Elijah er usædvanligt åbenmundet om sit forhold til marihuana.

"Det er kommet til det punkt, hvor det virker som en naturlig del af folks liv. Det er i hvert fald ikke tabu," siger skuespilleren, som synes, at man burde lovliggøre marihuana.

"At det er ulovligt er mere end latterligt. Det virker en smule fjollet, at være afvisende over for noget, som er så naturligt."

Og nu skulle man så tro, at Elijah selv er storforbruger af det grønne stof, men hobitten ryger faktisk ikke selv.

"Jeg har altid håbet, at jeg kunne opnå samme tolerance og velbehag (som vennerne, red.), men jeg kan ikke tåle det overhovedet," siger han til High Times, som har dedikeret sin eksistens til at udbrede kendskabet til marihuanas vidunderlige egenskaber.

Interviewet har fået flere læsere i blækhuset, en enkelt har dog måske røget en lille smule, før han begyndte at skrive.

"Hvis han ikke ryger ingen pot, hvorfor så tale med ham? Han ryger i Wilfred og det show er sjovt og giver pot opmærksomhed i medierne. Så han er vel OK. Den sidste af Ringenes Herre-filmene stank. En gnom til og jeg havde kastet op. De andre film var cool. Læste aldrig bøgerne," skriver læseren fokuseret.

Kilde: High Times