Her hygger Wozniacki sig med McIlroy

Det var et glædeligt gensyn mellem stjernerne, da den nordirske golfstjerne dukkede op under en af Caroline Wozniackis træninger.
Caroline Wozniacki i hyggeligt selskab med golfspilleren Rory McIlroy, der i den grad får smilet frem hos tennis-baben.
Caroline Wozniacki i hyggeligt selskab med golfspilleren Rory McIlroy, der i den grad får smilet frem hos tennis-baben. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Al Behrman) / POLFOTO

Der var ikke meget smil tilovers, da den danske tennis-stjerne skuffede i sidste uges Rogers Cup i Toronto.

Men da Rory McIlroy i går dukkede op på træningsanlægget i Cincinnati, hvor Wozniacki trænede, fik det i den grad smilet frem hos hende.

Og selv om Miss Sunshine i øjeblikket forbereder sig til næste opvarmningsturnering til US Open - Western & Southern Open, så var der alligevel god tid til at få talt og hygget med det unge golftalent.

De to succesfulde sports-stjerner, der på det sidste er blevet spottet sammen under flere lejligheder, er ifølge dem selv ikke andet end gode venner.

Dog er de begge blevet set hygge sig sammen på en restaurant i London for nogle uger siden, hvor de blev fotograferet, mens de angiveligt kyssede uden foran spisestedet.

Og de unge hotte sportsstjerner kan tilsyneladende heller ikke lade være med at flirte i det offentlige rum.

De havde nemlig en munter og flirtende chat på Twitter for et par dage siden, så måske der er mere end venskab mellem dem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.