Her er skudofferet fra Virginia Tech
Deriek W. Crouse blev 39 år gammel og efterlader sig fem børn. Foto: AP / POLFOTO
Den dræbte politibetjent fra gårsdagens skoleskyderi på Virginia Tech i USA var en 39-årig veteran med fem børn.

Virginia Tech University i Blackburg, Virginia blev i går ramt af endnu en voldsom tragedie, da en person gik amok med et skydevåben på universitetets område for anden gang på blot fire år.

Efter angiveligt at være blevet stoppet rutinemæssigt i sin bil af en politibetjent med tilknytning til universitet, skød den endnu ukendte gerningsmand af uvisse årsager den 39-årige politibetjent Deriek W. Crouse fra Chrisitiansburg.

Han har efterfølgende vist sig at være en dekoreret veteran og far til fem børn.

Det skriver Fox News.

"I lyset af det virvar, som tragedien skabte på universitetets område, kan jeg kun sige, at ord ikke er tilstrækkelige til at beskrive vores følelser på nuværende tidspunkt," sagde Virginia Techs præsident Charles Steger ifølge Fox News og fortsatte:

"Vores hjerter er knuste på politibetjentens families vegne."

Gerningsmanden flygtede angiveligt fra stedet i retning af en nærliggende parkeringsplads, hvor politiet efterfølgende fandt endnu en død person, der lå umiddelbart i nærheden af et skydevåben.

Derfor formoder politiet, at den anden dræbte med stor sandsynlighed er gerningsmanden, der har skudt sig selv.

Virginia Tech blev i april 2007 udsat for den værste skolemassakre i USA's historie, da en 23-årig, sydkoreansk studerende gik amok og dræbte 32 mennesker, hvorefter han til sidst skød sig selv.

Kilde: Fox News