Her er de nye ændringer i Gift ved første blik
Når sjette sæson af det populære DR-program "Gift ved første blik" bliver det med en række ændringer. (Arkivfoto) (Foto: Pressefotos Fra Dr1/Snowman Prod/Ritzau Scanpix)
Flere deltagere og større inddragelse af omgangskredsen er blandt ændringerne i den kommende sæson.

Eksperterne matcher fortsat singlerne.

Og ved deres første møde vil de blive gift med et menneske, som de aldrig har mødt før, og skal de følgende seks uger leve som mand og kone.

Når sjette sæson af det populære DR-program "Gift ved første blik" senere på måneden får premiere, er præmissen for programmet den samme, men der bliver også en række ændringer.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Modsat de tidligere sæsoner vil der i år være fem par i stedet for fire.

Derudover vil deltagernes venner og familie i højere grad blive inddraget, så de sammen med eksperterne i programmet kan støtte og hjælpe parrene, hvis der opstår udfordringer i de nye ægteskaber.

Samtidig vil de nygifte par flytte sammen, før de drager ud på deres bryllupsrejse.

- Missionen i "Gift ved første blik" er at få et ægteskab mellem to fremmede til at vokse sig stærkt og levedygtigt.

- Derfor bliver eksperimentet hele tiden justeret og tilpasset for at skabe endnu bedre muligheder for de medvirkende, og for at vi alle på nye måder kan blive klogere på kærlighedens og parforholdets forskellige udfordringer og muligheder, siger redaktør Stine Preem fra DR i pressemeddelelsen.

DR oplyser at man forud for den kommende sæson vil udsende et særligt optaktsprogram. Her får seerne mulighed for et gensyn med en række tidligere medvirkende i programmet.

Både par, der valgte at lade sig skille, og par, der valgte at blive sammen efter programmets slutning, vil i optaktsprogrammet give en indsigt i, hvordan det er at være en del af eksperimentet og fortælle, hvad de efterfølgende har fået ud af det.

Den nye sæson har premiere torsdag den 22. august. Dagen før - den 21. august - vil DR sende optaktsprogrammet.

/ritzau/

Af Signe Julie Andersen, ritzau fokus
via Listen To News