Her er de nominerede til årets tv-priser
Det er suverænt læserne, der afgør, hvem der er landets bedste og mest populære tv-værter, når Tv-Guld-prisen uddeles.
Cecilie Beck har mulighed for at genvinde titlen som årets kvindelige nyhedsvært. Her ses hun med sin mand, korrespondenten Rasmus Tantholdt.
Cecilie Beck har mulighed for at genvinde titlen som årets kvindelige nyhedsvært. Her ses hun med sin mand, korrespondenten Rasmus Tantholdt. Foto: MEYER KENNETH/free

Der bliver kastet masser af guldstøv, når Billed-Bladets årlige Tv-Guld-fest kårer landets bedste tv-værter og programmer ved en eksklusive gallafest, der bliver afholdt i hjertet af København.

Til Tv-Guld-festen bliver der uddelt priser til årets kvindelige og mandlige underholdningsvært, årets kvindelige og mandlige nyhedsvært, årets kvindelige og mandlige sportsvært samt årets tv-program. Derudover er der hovedprisen, som er den eftertragtede tv-pris på 100.000 kroner, der gives til årets bedste dokumentarprogram.

Mikael Kamper og Cecilie Beck har mulighed for at genvinde titlen som årets henholdsvis kvindelige- og mandlige nyhedsvært, og også Ulla Essendrop og Morten Ankerdal har muligheden for endnu en gang at blive kåret som årets sportsværter.

Der er mange gengangere på listen, men også nye talenter er blandt de nominerede, og således har Mette Cornelius, der er nomineret i kategorien årets kvindelige sportsvært, og Lene Beier, nomineret til årets kvindelige underholdningsvært, mulighed for at hive en pris med hjem. TV 2 har i alt 24 nomineringer, mens DR har ni nomineringer.

Også årets tv-program skal kåres af læserne, og her dyster udsendelser som Vild med Dans og Bonderøven mod sværvægteren, DRs successerie Arvingerne.

Cremen af danske tv-branche plejer at møde op i kjole og hvidt til den eksklusive gallafest, som i år bliver afholdt fredag den 13. marts på Hotel d'Angleterre i København.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.